Garanti Koşuları
 

Garanti Koşulları

*Sanal mağazamızda satışa sunulan tüm ürünler İTHALATÇI firmaların garantisindedir.

Garanti süreleri ürünlerin detayında belirtilen süre kadardır.Ürün detayında Belirtilmemiş ise garanti süresi  2 yıldır.

Garanti Kapsamı Dışında Kalan Hususlar :

Asagıdaki durumlarda, mal veya ürüne garanti sartları uygulanmayacaktır. Bu hallerde üretici-ithalatçi-distribütör firmanın yetkili teknik servislerinin verecekleri rapor dogrultusunda, ürün tamamen veya kısmen garanti kapsamı dışında kalabilir. Ürünün, üretici firmanın ve kullanım kılavuzunda belirtildigi veya adresinizeteslim.com"un önerdigi sekilde kullanılmadığının anlaşılması, müşterinin ihmali, yanlış ve amaç dışı kullanımdan kaynaklanan tüm arızalar. Ürünlerin amaçlarına aykırı olarak, normal çalışma ortamlarından ve/veya çalısma sürelerinden farklı olarak kullanılması; Yüksek veya düsük voltaj, elektrik tesisati; uygun olmayan aksesuar ve diger çalışma kosulları. Üretici tarafından tavsiye edilmeyen parça, aksesuar ve sarf malzemelerinin kullanilmasından kaynaklanan hasar ve arızalar. · Yetkili servislerin ve yetkili elemanların dışında ürüne müdahale edilmesi, içten veya dıştan kurcalanması, tamir edilmeye çalışılması ve parça degistirilmesinden kaynaklanan hasar ve arizalar. · Ürünlerin dış yüzeylerinin (kabin, kapak, ayna yüzey, koruyucu katmanları, ön panel ) bozulması, kırılması veya çizilmesi. Nakliye sırasında, kaza ve dogal afetlerden dolayı meydana gelebilecek hasar ve arızalar. · Garanti belgesi veya ürün üzerindeki orijinal seri numaralarının ve ürün üzerindeki adresinizeteslim.com garanti mühürlerinin kaldırılması veya tahrif edildigi durumlarda garanti sartlari geçersizdir. Ihtılaf halinde adresinizeteslim.com"un kayıtları dikkate alınacaktır. www.adresinizeteslim.com, CANEGEM BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ LTD.ŞTİ"i temsil etmektedir. Bütün fatura, irsaliye garanti belgesi vs. gibi evraklar ve resmi islemler bu sirket sorumlulugundadır.

Ayrıca

Ürün Garantisi

Ürünler, imalatçı veya ithalatçı firma garantisi kapsamındadır. Satın almış olduğunuz ürünlerde, garanti süresi içinde meydana gelen arızalar, aşağıda ayrıntıları belirtilen garanti şartlarına göre ücretsiz olarak tamir ettirilir.Bazi ürünler, jelatinli ya da vakumlu ambalajda gelmekte, Garanti Belgesi de, ürünün bulunduğu kutunun içinde bulunmaktadır. Bu hallerde, ürünün orjinal halini bozmamak için, Garanti Belgesi, ürünü gönderirken doldurulmamakta, daha sonra, müsterilerimiz isterlerse, Garanti Belgesi"ni ayrica bize gönderip doldurulmaktadir. Ürün faturası ile sunulması halinde, bu şekildeki Garanti Belgeleri de geçer.

1- Garanti süresi malın tüketiciye teslim tarihinden itibaren başlar ve aksi belirtilmediği sürece en az iki yıldır. Malın arizalanmasi durumunda, tamirde geçen süre garanti süresine eklenir.

2- Malın tamir süresi en fazla 30 iş günüdür. Bu süre mala ilişkin arızanın servis istasyonuna, ya da satıcıya bildirim tarihinden itibaren başlar. Bu sürenin aşılması durumunda, müşteri, Malın ücretsiz deiğişimini ya da bedel iadesini isteyebilir.

3- Malın arızasının 15 iş günü içerisinde giderilememesi halinde, imalatçı veya ithalatçı firma; Malın tamiri tamamlanıncaya kadar, benzer özelliklere sahip baska bir malı tüketicinin kullanımına tahsis etmek zorundadır. 3-Malın arızasının 15 iş günü içerisinde giderilememesi halinde, imalatçı veya ithalatçı firma; Malın tamiri tamamlanıncaya kadar, benzer özelliklere sahip başka bir malı tüketicinin kullanımına tahsis etmek zorundadır.

4- Satıcı, Malın; garanti süresi içinde, gerek malzeme ve işçilik gerekse montaj hatalarından dolayı arızalanması halinde işçilik masrafı, değistirilen parça bedeli ya da başka herhangi bir ad altında hiçbir ücret talep etmeksizin tamirini yapmak veya yaptırmakla yükümlüdür.

5- Arızalarda kullanım hatasının bulunup bulunmadığı servis istasyonları, servis istasyonunun mevcut olmaması halinde ithalatçı veya imalatçı firma tarafindan düzenlenen raporla belirlenir.

6- Tüketicinin onarım hakkını kullanmasına rağmen Malın;

a) Tüketiciye teslim edildiği tarihten itibaren, bir yıl içerisinde; aynı arızanın ikiden fazla tekrarlanması veya farklı arızaların dörtten fazla meydana gelmesi veya belirlenen garanti süresi içerisinde farklı arızaların toplamının altıdan fazla olması unsurlarının yanı sıra, bu arızaların maldan yararlanamamayı sürekli kılması,

b) Tamiri için gereken azami sürenin (30 gün) aşılması,

c) Arızanın tamirinin mümkün bulunmadığının belirlenmesi,

bu durumlarda, tüketici Malın ücretsiz değiştirilmesini, bedel iadesi veya ayıp oranında bedel indirimi talep edebilir.

Arızalı ürünlerde izlenecek yol:

Aldığınız ürün ilk aldığınızda arızalı ise(İlk 7 Günlük Alışverişlerde) Firmamıza ulaştırdığınızda size yapılacak kontrolden sonra yenisi verilecektir.

*Değiştirilecek ürünün herhangi aksesuarı veya ambalajı eksik olmaması gerekmektedir. Eksik amabalaj veya Aksesuar durumunda Ürünün ithalatçı firma tarafından servis vermesi gerekmektedir.

İstanbul Dışındaki Müşterilerimizin Arıza durumunda izlemesi gereken yol

Normal iade prosedürlerimiz aynen geçerli olmaktadır. Fakat Müşterilerimize tavsiyemiz teknik servisimizi arayarak ürünün sorununun yazılım veya kendi donanımları ile ilgili bir sorun olmadığından emin olmalarıdır. Arızalı olduğuna karar verilen ürünleri en kısa sürede firmamıza kargo ile ulaştırmaları gerekmektedir. (Kargo Ödemeleri Müşterilerimiz tarafından yapılacaktır.)

Garanti süresi içinde arızalanan ürünler için izlenecek yol

Ürün firmamıza Güvenli bir ambalaj ile ulaştırılacak ve Teknik servisteki Arkadaşlarımıza teslim edilecektir. Teslim edilen ürünler için Arıza Takip formu alınacak ve bu form ile tekrar teslim alınacaktır. Teknik servisimize bırakılan ürünler İlgili ithalatçı firmaya veya Yetkili teknik servise firmamız tarafından ulaştırılacaktır. Bu prosedür yaklaşık 7-15 gün arasında gerçekleşmektedir fakat azami servis süresi yasalar ile 30 iş günü olarak belirlenmiştir.

İade prosedürü,  

ürün size ulaştığı anda başlar. Firmamızın sevkiyat koşullarında belirttiği şekilde size ulaşacak olan ürünü teslim almadan önce kesinliklekontrol ediniz...

1) Online yapılan işlemlerde ürün bedeli iadesi yapılırken Kredi Kartı Komisyonu kesilerek, iade talebini takiben 3 iş günü içerisinde ürün bedeli iade edilir.

2) Ürünü teslim aldıktan sonra iade etme veya değiştirme süreniz, fatura tarihinden itibaren 15 (onbeş) gündür. Sevkiyatta geçen süre ,makbuz ibrazı ile kabul edilir.

3) İade alınacak veya değiştirilecek ürünün, GARANTİ KOŞULLARI bölümündeki şartlara tamamen uyması gerekmektedir.

4) Müşteri ürünü, kendisine teslim edildiği andaki durumu ile geri vermekle ve kullanım söz konusu ise kullanma dolayısıyla malın ticari değerindeki kaybını tazminle yükümlüdür.

5) Teslim aldığınız ürünün iade süresi dolana kadar, ürünün ticari değerinden kayıba uğramaması için ambalajını saklamanız gerekmektedir.

6) Müşterinin ürünü iade etmesi halinde, iade edilen ürün firmamıza ulaştığı andan itibaren üç (3) gün içerisinde ürün bedeli müşterinin istediği şekilde iade edilir.

 
Anasayfa      |     Hakkımızda     |     Telif ve İçerik Hakları     |     Garanti Koşulları     |     Güvenlik Gizlilik     |     KVKK Aydınlatma Metni     |     İletişim      |      Sepet     |     Üye Ol     |     Banka Hesapları